Word een inspirerende werkgever in een digitale wereld!

De belangrijkste uitdaging voor bedrijven is de aanpassing naar een nieuwe werkomgeving, waarbij er steeds meer met virtueel verspreide medewerkers en/of contractanten wordt gewerkt. Deze verandering en de toegenomen digitalisering brengt grote voordelen, maar ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Zowel werkgevers als werknemers ervaren minder menselijk contact, meer communicatiemisverstanden en meer werkstress dan voordien omwille van de grote veranderingssnelheid die gepaard gaat met de digitale evolutie. Vandaar ontwikkelde The Job Coach Academy vanuit praktijkervaring (meer dan 40.000 job coaching- en trainingsuren) enkele krachtige coaching- en trainingsprogramma’s die organisaties helpen om een inspirerende werkgever te zijn tijdens deze periode van grote digitale en menselijke evolutie.

The Job Coach Academy, uw partner in de war for talent.

Wij bieden coaching trajecten die u begeleiden doorheen de volledige employee journey: we starten met employer branding, om vervolgens talenten aan te trekken die matchen met de waarden van uw organisatie.

Ook ondersteunen we u met het behouden, verbinden en ontwikkelen van uw bestaande werknemers.

Tot slot kunnen we u ook in tijden van herstructurering en ontslag de nodige coaching trajecten aanbieden doorheen deze transitie. We leren hierbij tools aan aan zowel leidinggevenden als werknemers die blijven om elkaar gepast te ondersteunen en om te gaan met afscheid, emotie en weerstand. Ook begeleiden we zowel executives als werknemers bij ontslag naar een nieuwe job, zodat zij in schoonheid de organisatie kunnen verlaten.    

Hebt u een vraag of wenst u meer info over onze trajecten te ontvangen?

Vul onderstaand contactformulier in en onze regiomanager contacteert u binnen de 2 werkdagen.